• MobiiliMaailma.fi


  Mobitrixlotto

  Etusivu - Tulospalvelu - Uusimmat tulokset - Pika-arvonta - Puhelinnumeroarvonta - Säännöt - Voitonmaksuohjeet - Usein kysytyt kysymykset

   

  Osallistut kaikkiin
  kolmeen arvontaan:

  Viikkoarvonta

  Arvotaan sunnuntaisin klo 20:00
  6 oikein
  5+1 oikein
  5 oikein
  4+1 oikein
  4 oikein
  100 000 €
  2 500 €
  250 €
  25 €
  10 €

   

   

   

  Pika-arvonta

  Arvotaan heti kun osallistut
  6 oikein
  5+1 oikein
  5 oikein
  4+1 oikein
  4 oikein
  10 000 €
  2 500 €
  250 €
  25 €
  10 €

   

   

   

  Puhelinnumeroarvonta

  Arvotaan sunnuntaisin klo 20:00

   

  VALITSE UNELMIESI LOMA!

   

  Säännöt

  1. Yleistä

  Mobitrixlottoon osallistutaan vastikkeetta internetissä tai matkapuhelimella ja virallinen lottokuponki lähetään pelaajan matkapuhelimeen, sähköpostiin tai sen voi tallentaa tietokoneelle tulostusta varten.

  Mobitrixlottoon voivat osallistua kaikki 15 vuotta täyttäneet suomalaisella matkapuhelinnumerolla.

  2. Palvelun hinta

  Internetissä osallistuminen on täysin ilmaista ja kaikki pelaajan puhelimeen tekstiviestillä lähetetyt lottorivit ovat maksuttomia. Pika-arvonnan ja viikkoarvonnan tarkastus tekstiviestillä on maksullista.

  3. Pelaajan puhelinnumero

  Puhelinnumeroa käytetään vain pelaajan tunnistamiseen, ja sen avulla voi tarkistaa voittorivit ja laittaa voittonsa maksuun.
  Pelaajan pitää vahvistaa puhelinnumeronsa ensimmäisellä pelikerralla syöttämällä pelaajan antamaan puhelinnumeroon lähetetty vahvistuskoodi internetsivulle.
  Mobitrix ei lähetä pelaajan puhelimeen mitään ylimääräistä viestintää, eikä numeroita luovuteta ulkopuolisille.

  4. Osallistuminen internetissä

  Pelaaja valitsee lottonumerot ja syöttää puhelinnumeronsa. Lottokuponki lähetetään sähköpostiin, sen voi tallentaa tietokoneelle tulostusta varten tai se lähetetään pelaajan matkapuhelimeen tekstiviestillä. Viesti on maksuton.

  5. Osallistuminen tekstiviestillä

  Pelaaja lähettää lottorivinsä tekstiviestillä palvelunumeroon. Pelaaja maksaa jokaisesta palvelunumeroon lähettämästään viestistä normaalin tekstiviestin hinnan oman operaattorisopimuksensa mukaisesti.

  6. Lottoruudukko

  Mobitrixlotossa valitaan 6 numeroa 49:stä ja arvotaan 6 numeroa ja 1 bonusnumero.

  7. Pelikierros

  Pelikierros on kalenteriviikon mittainen. Osallistuminen päättyy 15 minuuttia ennen arvontaa ja sunnuntaina klo 19:45 jälkeen pelaajan numerot osallistuvat seuraavalle pelikierrokselle. Pelaajan lottonumeroiden yhteydessä ilmoitetaan pelikierros johon pelaajan numerot osallistuvat. Peliin voi osallistua 24 tuntia vuorokaudessa ja kaikkina viikonpäivinä.

  8. Puhelinnumeroarvonta

  Jokainen lottoon osallistunut puhelinnumero osallistuu myös puhelinnumeroarvontaan, jossa on matkapalkintoja. Pelaajalla on halutessaan mahdollisuus valita matkakohde maksullisella tekstiviestillä. Valinta on voimassa yhden pelikierroksen. Mikäli pelaaja ei ole valinnut matkakohdetta ja voitto osuu kohdalle järjestelmä arpoo pelaajalle satunnaisen matkakohteen.

  Kierroksen päätyttyä sunnuntaina klo 20:00 arvotaan 6 numeroinen numerosarja, joka julkaistaan internetsivulla. Voitot muodostuvat seuraavasti:

  • 6 viimeistä numeroa puhelinnumerosta oikein, voittoluokka 1
  • 5 viimeistä numeroa puhelinnumerosta oikein, voittoluokka 2
  • 4 viimeistä numeroa puhelinnumerosta oikein, voittoluokka 3
  • 3 viimeistä numeroa puhelinnumerosta oikein, voittoluokka 4
  • 2 viimeistä numeroa puhelinnumerosta oikein, voittoluokka 5
  • 1 viimeistä numeroa puhelinnumerosta oikein, voittoluokka 6

  Matkapalkinnot on esitetty puhelinnumeroarvonta-sivulla valintaohjeineen.

  9. Viikkoarvonta

  Voittorivi arvotaan joka sunnuntai klo 20:00. Voittorivi julkaistaan Mobitrix Oy:n internetsivuilla tai sen voi tilata maksullisella tekstiviestillä matkapuhelimeensa.

  10. Pika-arvonta

  Pika-arvonta suoritetaan jokaiselle jätetylle lottoriville heti kun rivi on saapunut järjestelmälle. Pika-arvonta koskee vain sitä lottoriviä, jolla on sama tunnuskirjain. Pika-arvonnan voittorivi A tarkastetaan lottorivistä A jne.

  Pika-arvonnan voittorivit voit tarkistaa heti maksullisella tekstiviestillä tai ilmaiseksi internetsivulla heti sunnuntain viikkoarvonnan jälkeen.

  11. Voitonjako

  Mobitrixloton voitonjako suoritetaan seuraavasti. Viikkoarvonnan ja pika-arvonnan voittosummat on esitetty peliohjeessa erillisissä voittotaulukoissa. Pika-arvonnan ja viikkoarvonnan päävoitto jaetaan kaikkien 6 oikein lotonneiden kesken. Voittosummat on esitetty peliohjeessa.

  6 oikein 1 voittoluokka
  5 + bonusnumero oikein 2 voittoluokka
  5 oikein 3 voittoluokka
  4 + bonusnumero oikein 4 voittoluokka
  4 oikein 5 voittoluokka

  12. Voitonmaksu

  Voittojen maksamista varten voittoon oikeutetun pelaajan on ilmoitettava henkilötietonsa, koko osoitteensa ja pankkiyhteystietonsa. Voitot maksetaan vain pelaajan pankkitilille.

  Mobitrixloton alaikäraja on 15 vuotta. Voittoja ei makseta alle 15 vuotiaille.

  Pelaajan tulee lähettää pankkiyhteystietonsa sillä puhelinnumerolla jolla hän on osallistunut lottoon.

  Pika-arvonnan voitot maksetaan vuorokauden kuluessa siitä kun pelaaja on tarkastanut voitot tekstiviestillä tai voittoa seuraavan viikon aikana jos pelaaja ei tarkista voittoja. Viikkoarvonnan voitot maksetaan seuraavan viikon aikana.

  Tiedot voitonmaksua varten on ilmoitettava 1 kuukauden kuluessa voittoon oikeuttavan pelikierroksen päättymisestä. Tämän jälkeen oikeus voittoihin raukeaa.

  Pelivoitot ovat saajalleen verotonta tuloa.

  Mobitrix Oy:llä on oikeus olla maksamatta tai periä takaisin jo maksamansa voitot, mikäli pelaaja antaa väärät henkilö- tai muut tiedot tai muutoin rikkoo näitä sääntöjä.

  13. Maksulliset lisäpalvelut

  Pelaaja voi halutessaan tilata maksullisia lisäpalveluita. Lottoon osallistuminen ei edellytä lisäpalvelujen tilaamista. Lisäpalvelut ovat nimensä mukaisesti ylimääräisiä palveluja, jotka eivät ole pakollisia lottoon osallistuville. Jokaisen lisäpalvelun hinta on ilmoitettu peliohjeessa. Lisäpalvelujen määrä on rajoitettu sosiaalisten haittojen ehkäisemiseksi.

  14. Tiedotus

  Mobitrix Oy:llä on oikeus lähettää Mobitrixlottoa koskevia tiedotusviestejä peliin osallistuneille pelaajille.

  15. Muut ehdot

  Mobitrix Oy varaa oikeuden sääntöjen muutoksiin ja pelin lopettamiseen ennalta ilmoittamatta. Pelin tarkoituksen, näiden sääntöjen ja peliohjeiden vastainen pelaaminen ei oikeuta voittoihin. Pelin aloittamisella pelaaja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja peliohjeita.

  Nämä säännöt ovat voimassa 1.1.2008 lukien toistaiseksi.

  Mobitrixlottoon liittyvät kysymykset tai muu palaute tulee lähettää sähköpostilla info@mobitrix.fi tai soittamalla asiakaspalveluun 010 525 1330.

  Kaikkeen palautteeseen tulee ehdottomasti liittää puhelinnumero jolla pelaaja on osallistunut peliin. Kaikki näihin sääntöihin liittyvät tulkinnat tekee vain ja ainoastaan Mobitrix Oy.

  Mobitrix Oy